Yüzme Okulu (05 -14 Yaş)

Yüzme spor okuluna katılan öğrencilerimize, sporu ve özellikle yüzmeyi sevdirmek; öğrencilerimize yüzmedeki temel teknikleri öğreterek branşa yönelik fiziksel gelişmelerini ortaya çıkarmak temel hedefimizdir.

Sporcu adaylarının daha düzenli ve disiplinli yaşamalarının yanında sosyal yaşamda daha başarılı olmaları için öğrencinin beslenme alışkanlığı, uyku düzeni ve okuldaki ders durumları antrenörler tarafından takip edilmektedir.

Yüzme antrenmanlarının yanında; yüzmenin tarihçesi, yüzmedeki kurallar, yüzme ve spor terimleri, antrenör kimdir? Sporcu olmak, dengeli beslenmek, spor ve sağlık gibi konularda da ayrıca ek bilgi vermektedir.

YÜZME OKULUMUZDA

1. Antrenmanlarımız gruplar halinde yapılmakta ve her on yüzücü için bir antrenör hazır bulunmaktadır.
2. Antrenmanlarımızda sporcu adaylarına temel yüzme teknikleri ile yüzmedeki üst düzey performans sporcularının nasıl yüzdükleri video ile gösterilmektedir.
3. Spor okulu adaylarına TED Mersin Koleji yüzme takımına seçilme şansı sağlanmaktadır.
4. Profesyonel kadro ile kaliteli eğitim verilmektedir.
5. Yüzme yarışları yapılmaktadır.
6. TED Mersin Koleji spor okuluna katılım belgesi verilmektedir.