TED Mersin Koleji Spor Kulübü, geleceği hedefleyen eğitim programlarıyla kursiyerlere yaz aylarında tatili zevkli hale getirirken unutamayacakları güzel anlar yaşamaktadır. Kışın mevsiminde ise hafta içi ve hafta sonu verilen eğitimlerle sporcu adaylarının eğitim gördüğü branşlarda yeteneklerini geliştirmesini sağlamaktadır.

Kulübümüz 11 yıllık deneyimini yansıttığı spor okullarıyla, spor alışkanlığı olmayan çocukları sporla tanıştırırken, çeşitli branşlarda altyapısını her gün daha da güçlendirmektedir. Geleceğe ışık tutan sporcularını, küçük yaşta spor okullarından seçerek başarılarına başarı katan kulübümüz; düzenlediği sportif ve kültürel faaliyetlerle saygılı, paylaşımcı, cesur, atak ve neşeli bir nesil yetistirmektedir.

Yıllara dayanan tecrübemizle kursiyerlerimize spor eğitimi veren kulübümüz, uzman eğitmen kadrosuyla tesislerimizde basketbol, yüzme, tenis, futbol, modern dans branşlarında 04 -14 yaş grubundaki çocuklara eğitim vermektedir. Sporcu adaylarının yaşları, gelişim düzeyleri, beceri ve tecrübeleri göz önüne alınarak gruplar oluşturularak eğitim verilmektedir.

Sporun, çocuğunuza ve size sağlıklı bir gelecek getirmesini dileriz.