2024-2025 Eğitim-Öğretim yılı kesin kayıt görüşme randevuları, ön kayıt başvuru tarihleri dikkate alınarak verilecektir.

• Anaokulu 4 Yaş (36-48 ay) Grubu’na 2021 doğumlu, 5 Yaş (48-60 ay) Grubu'na 2020 doğumlu öğrenciler alınacaktır.
• Ön kaydınızı; okulumuzu ziyaret ederek, web sitemizdeki ön kayıt formunu doldurarak ya da 0 324 357 59 00 numaralı telefonu arayarak yaptırabilirsiniz.
• Öğrenci adayları, PDR uzmanlarımızca, tanıma ve mülakat uygulanmak üzere, başvuru sırasına göre davet edilir.
• Mülakatı olumlu sonuçlanan öğrenci velisinin belirlenen süre içerisinde kayıt işlemlerini yapması ile kayıt süreci tamamlanmış olacaktır.
• Anaokulu 6 Yaş (60-72 ay) ilkokul hazırlık grubu’na, kayıt olan öğrencilerimizin ilkokul 1. sınıflarımıza doğrudan devam hakkı bulunmaktadır. Bu gruba, 2019 doğumlu öğrenciler alınacaktır.