TED Mersin Koleji'nde yemek hizmetleri okul bünyemizde bulunan profesyonel aşçılarımız ve gıda mühendislerimiz tarafından verilmektedir. Uzmanlarımız tüm malzemeleri ülkemizin önde gelen seçkin kuruluşlarından sağlamaktadır. Okulumuzda öğrencilerimize dengeli ve sağlıklı yemek sunma anlayışı benimsemiştir. Tüm birimlerde minimum stokla çalışarak öğrencilerimize sürekli taze ürünlerin sunulması sağlanmaktadır.

TED Mersin Koleji olarak çiğ ve pişmiş ürünlerin düzenli olarak kontrolüne de büyük önem vermekteyiz. Söz konusu analizler bağımsız bir laboratuar tarafından okulumuzun kalite departmanında çalışan gıda mühendislerinin gözetiminde yapılır. Oluşabilecek herhangi bir riske karşı günlük yemek çeşitlerinin tümünden alınan numuneler dondurucularda 72 saat boyunca muhafaza edilmektedir. Menülerimiz okul doktorumuzun kontrolünde uzman diyetisyenler tarafından hazırlanmaktadır. Ayrıca yiyecek kontaminasyonunun minimum düzeyde olması için mutfak personelimizin uluslararası hijyen kurallarına uymaları zorunludur.