TED Mersin Koleji öğrencilerinin ulaşım hizmetleri Truva Turizm tarafından sağlanmaktadır. Öğrencilerimizin, evlerden alınmaları ve ders bitiminde evlerine bırakılmaları, tecrübeli şoförler ve alanında uzman hostesler tarafından en güvenli şekilde sağlanmaktadır. Araç takip sistemleri ile çağın teknolojilerini öğrencilerle ve velilerle buluşturan Truva Turizm'de ulaşımdan sorumlu olan tüm şoför ve hosteslerimiz büyük bir titizlik ile seçilip belirli bir eğitim sürecinden sonra görevlerine başlamaktadır. Servislerle ilgili; öğrenci ve velilerle sağlıklı iletişim sağlamak için telefon zincirleri oluşturulmuştur.

Servis faaliyetini gerçekleştiren araçlar belirlenirken araçların belirli bir yaşı doldurmamış olması, klima, kapı kilidi, cam kilidi, emniyet kemeri, ilkyardım çantası ve benzeri kalite standartları göz önünde bulundurulmaktadır.