2024-2025 Eğitim-Öğretim yılı kesin kayıt görüşme randevuları, ön kayıt başvuru tarihleri dikkate alınarak verilecektir.

• Anaokulu 4 Yaş (36-48 ay) Grubu’na 2021 doğumlu, 5 Yaş (48-60 ay) Grubu'na 2020 doğumlu öğrenciler alınacaktır.
    • Ön kaydınızı; okulumuzu ziyaret ederek, web sitemizdeki ön kayıt formunu doldurarak ya da 0 324 357 59 00 numaralı telefonu arayarak yaptırabilirsiniz.
    • Öğrenci adayları, PDR uzmanlarımızca, tanıma ve mülakat uygulanmak üzere, başvuru sırasına göre davet edilir.
    • Mülakatı olumlu sonuçlanan öğrenci velisinin belirlenen süre içerisinde kayıt işlemlerini yapması ile kayıt süreci tamamlanmış olacaktır.
    • Anaokulu 6 Yaş (60-72 ay) ilkokul hazırlık grubu’na, kayıt olan öğrencilerimizin ilkokul 1. sınıflarımıza doğrudan devam hakkı bulunmaktadır. Bu gruba, 2019 doğumlu öğrenciler alınacaktır.
    • İlkokul 1. sınıfa, Okul Öncesi Hazırlık Grubu öğrencilerimizin devam hakkı bulunduğundan kontenjan dahilinde sınırlı sayıda öğrenci kabul edilecektir.
    • Ön kaydınızı; okulumuzu ziyaret ederek, web sitemizdeki ön kayıt formunu doldurarak ya da 0 324 544 66 90 numaralı telefonu arayarak yaptırabilirsiniz.
    • Ön kaydın ardından, öğrenci, PDR uzmanlarımızca öğrenci tanıma ve mülakat uygulanmak üzere başvuru sırasına göre davet edililir.
    • İlkokul 2, 3. sınıflara kontenjan dahilinde, sınırlı sayıda öğrenci alımı gerçekleştirilecektir.
    • Ön kaydınızı, okulumuzu ziyaret ederek, web sitemizdeki ön kayıt formunu doldurarak ya da 0 324 544 66 90 numaralı telefonu arayarak yaptırabilirsiniz.
    • Aday öğrenciler kontenjan dahilinde, ön kayıt başvuru sırasına göre, mülakata davet edilecektir.
    • İlkokul 4. sınıflara kontenjan dahilinde, sınırlı sayıda öğrenci alımı gerçekleştirilecektir.
    • Ön kayıt başvurusu yapan aday öğrencilere TED Genel Merkezi tarafından belirlenen okula kabul sınavı uygulanacaktır. Okula Kabul Sınavı’nda belirlenen barajı geçen öğrenciler sınav puan sıralamasına göre PDR uzmanlarınca mülakata alınacaktır. Baraj altı puan alan öğrencilerin kayıt hakkı bulunmamaktadır. Okul yönetimi kontenjan bulunmayan seviyelerdeki "Okula Kabul Sınavı"nı iptal edebilir.
    • Sınav ve mülakatı olumlu sonuçlanan öğrenci velisinin belirlenen süre içerisinde kayıt işlemlerini yapması ile kayıt süreci tamamlanmış olacaktır.
    • Ortaokul 5, 6, 7 ve 8. sınıflara kontenjan dahilinde, sınırlı sayıda öğrenci alımı gerçekleştirilecektir.
    • 9. sınıflar için ön kaydınızı; okulumuzu ziyaret ederek, web sitemizdeki ön kayıt formunu doldurarak ya da 0 324 544 66 90 numaralı telefonu arayarak yaptırabilirsiniz.
    • 9. sınıflarımıza LGS sonuçlarına göre kayıt yapılmaktadır. Sınav sonrası belirlenecek olan LGS Yerleştirmeye Esas Okul Taban Puanı'mızı aşan öğrenciler PDR birimimizce mülakata alınacaktır.
    • LGS'ye girmeyen ancak okulumuzda lise öğrenimi görmek isteyen aday öğrencilere TED Genel Merkezi tarafından belirlenen liseye kabul sınavı uygulanacaktır.
    • Sınav sonuçlarına göre verilecek burs oranları ayrıca ilan edilecektir.
    • 10. sınıflar için ön kaydınızı; okulumuzu ziyaret ederek, web sitemizdeki ön kayıt formunu doldurarak ya da 0 324 544 66 90 numaralı telefonu arayarak yaptırabilirsiniz.
    • Ön kayıt başvurusu yapan aday öğrenciler, İngilizce sorularının da yer aldığı “Okula Kabul Sınavı”na katılacaktır. Lise 10. sınıfta okula kabul için İngilizce dil yeterliliği ön şarttır. Okula Kabul Sınavı’nda belirlenen barajı geçen öğrenciler sınav puan sıralamasına göre PDR birimimizce mülakata alınacaktır. Baraj altı puan alan öğrencilerin kayıt hakkı bulunmamaktadır. Okul yönetimi kontenjan bulunmayan seviyelerdeki "Okula Kabul Sınavı"nı iptal edebilir.
    • Lise kadememize 11. ve 12. sınıf seviyesinde yeni öğrenci kabul edilmemektedir.