Çeşmeli Kampüsü (İlkokul, Ortaokul, Lise):

TED Mersin Koleji Çeşmeli Kampüsü; trafikten, sesten, kalabalıktan uzak, yemyeşil bir doğa içinde kuruludur. 20.000 m² açık alanı ve 15 bin m²’nin üzerindeki kapalı alanı ile öğrencilere uluslararası kampüs standartlarında ferah ve nezih bir ortam sunmaktadır.

Kampüsümüzde öğrencilerimizin hizmetine sunulmuş olan birçok eğitim alanı mevcuttur:

- Açık ve kapalı oyun alanları
- Binlerce kitap ve görsel materyalle zenginleştirilmiş okul kütüphanesi
- Görsel ve işitsel teknolojilerle donatılmış derslikler
- Ulusal ve Uluslararası sınavlara hazırlık sınıfları
- Apple Eğitim Teknolojileri Laboratuvarı
- 3D Eğitim Stüdyosu
- Kodlama & Maker Atölyesi
- LEGO RobotX Atölyesi
- İleri teknoloji fen laboratuvarları
- Ses akustiği sağlanmış bireysel müzik stüdyoları
- Her kademeye özel sanat atölyeleri
- Tasarım atölyesi
- Öğrencilerin ders aralarında dinlenebilecekleri TED Lounge'lar
- Çocukların kendi elleriyle ekip biçtikleri tarım alanı
- Dans-bale-jimnastik stüdyosu
- Yarı olimpik kapalı yüzme havuzu
- Spor ve Kongre salonu
- Çok amaçlı spor salonu
- Kapalı tenis kortu
- Kapalı voleybol sahası
- Futbol sahası
- Yaş gruplarına göre dizayn edilmiş yemek salonları
- Konferans salonu
- 2500 kişilik açık hava tören alanı

Eğitim bloklarımızda her öğrencinin kendine ait dolabı bulunmaktadır.
İlkokul, ortaokul ve lise bölümlerimizin her biri birbirinden ayrılmış bahçe, tuvalet ve yaşam alanları olanaklarına sahiptir. Kampüsümüz temizlik ve hijyen konusunda Sağlık Bakanlığı tarafından 'Beyaz Bayrak' ile ödüllendirilmiştir.

Mezitli Anaokulu Kampüsü:

TED Mersin Koleji Mezitli Anaokulu Kampüsü; şehir merkezinde sesten, kalabalıktan uzak, yemyeşil bir doğa içinde kuruludur. 5000 m² açık alanı ve 2750 m²’nin üzerindeki kapalı alanı ile öğrencilere bölgesinde eşsiz kampüs standartlarında ferah ve nezih bir ortam sunmaktadır.

- Açık ve kapalı oyun alanları
- Görsel ve işitsel teknolojilerle donatılmış derslikler
- Yabancı Dil Laboratuvarı
- Kodlama & Maker Atölyesi
- Kütüphane ve bilim odası
- İleri teknoloji bilgisayar laboratuvarı
- Kapalı-Isıtmalı Yüzme Havuzu
- Çok amaçlı spor salonu
- Dans-bale-jimnastik stüdyosu
- Sanat atölyeleri
- Tasarım atölyesi
- Satranç Dersliği
- Ses akustiği sağlanmış müzik stüdyosu
- En yeni eğitsel oyuncaklardan oluşan oyun odası
- Yaş gruplarına göre dizayn edilmiş yemek salonu
- Konferans salonu
- Uyku Odaları
- Çocukların kendi elleriyle ekip biçtikleri tarım alanı

ve daha birçok eğitim tesisi çocuklarımızın çok yönlü eğitimine katkı sunmaktadır. Kampüsümüz temizlik ve hijyen konusunda Sağlık Bakanlığı tarafından 'Beyaz Bayrak' ile ödüllendirilmiştir.

Bir dizi yaşam merkezini içerecek yapıda projelendirilen TED Mersin Koleji Kampüsleri, gerek sahip olduğu öğrenci ve kullanıcı kapasitesi, gerekse içerdiği tesisler yönünden sadece yurt içinde değil; yurt dışında da örnek gösterilecek nitelikte ve ölçekte bir eğitim tesisidir. Bu tesis, formel eğitimin verildiği bölümlerin yanısıra sosyal, kültürel, teknolojik ve sportif etkinliklere de en geniş olanakları sağlayan çağdaş bir eğitim kültür ortamı olarak planlanmıştır.