Çocukların bedensel potansiyellerini keşfetmeleri ve kullanabilmeleri açısından yüzme eğitiminin önemi büyüktür. 5 ve 6 yaş gruplarımız okulun ilk günleri oryantasyon sürecinden sonra yıl boyunca yüzme dersine katılır. 4 yaş grubumuzla bir sonraki yıla hazırlık olarak yüzme oryantasyonu yapılır. Yüzme derslerindeki hedefimiz çocuklarımızın yüzme sporundan zevk almalarını ve eğlenmelerini sağlamaktır. Bunun yani sıra güven duygularını geliştirmeyi ve temel yüzme becerilerini öğretmeyi hedeflemekteyiz. Çocuklarımız yüzme eğitimini, Anaokulu kampüsümüzde bulunan kapalı ve ısıtmalı yüzme havuzumuzda almaktadır. Yüzme derslerimiz, beden eğitim öğretmenlerimiz ve spor kulübünün kadrosunda bulunan uzman antrenörler tarafından yürütülmektedir.